Liperin Lemmikkihoitola

Avoinna arkisin 8-10 sekä 15-17.
Muina aikoina sopimuksen mukaan

LIPERIN LEMMIKKIHOITOLA PALVELUSOPIMUS

Hoitosopimuksen ehdot

Liperin Lemmikkihoitola sitoutuu hoitamaan lemmikkiä tässä sopimuksessa määritellyllä tavalla ja sovitun ajan. Lemmikin luovuttanut asiakas vakuuttaa allekirjoituksellaan antamansa lemmikkiä koskevat tiedot oikeiksi ja riittäviksi turvallista hoitamista varten. Asiakas vakuuttaa että lemmikillä on voimassa Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaiset rokotukset, lemmikki ei sairasta mitään asiakkaan tiedossa olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuodessa, eikä lemmikillä ole ulkoloisia. Kissoilla oltava voimassa vähintään kissaruttorokotus. Ulkona liikkuvilla kissoilla oltava voimassa myös rabiesrokotus. Asiakas vakuuttaa, että hän on lemmikin omistaja tai hänellä on muutoin laillinen oikeus luovuttaa lemmikki hoitoon. Hoidon päätteeksi lemmikki luovutetaan henkilölle, joka toi sen hoitoon. Jos hakija on joku toinen, on omistajan ilmoitettava hakijan nimi vuorokausi ennen sovittua hakuaikaa hoitolan puhelimeen, hakija todistaa henkilöllisyytensä. Molemmat osapuolet sitoutuvat allekirjoituksillaan noudattamaan näitä hoitosopimuksen ehtoja.

HOITOMAKSUN MÄÄRÄYTYMINEN

Hoitosopimuksessa oleva vuorokausihinta peritään kultakin 24 tunnin jaksolta. 1. jakso alkaa lemmikin hoitolaan tuomisesta ja päättyy 24 tunnin kuluttua. Viimeisen täyden hoitovuorokauden ylittävät tunnit 2,00/tunti. Hoitomaksu on maksettava viimeistään eläimen noutamisen yhteydessä.

VARAUKSEN PERUMINEN

Varauksen voi perua maksutta viimeistään 2 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus perutaan myöhemmin tai jätetään kokonaan perumatta, varatusta hoidosta veloitetaan 50 %.

HOITOMAKSU SISÄLTÄÄ

K o i r a l l e : oman sisähäkin ja pehmusteen, Hill’s –merkkisen kuivamuonan 2,00/krt/koira, tai ruokkimisen asiakkaan tuomalla ruualla, raikkaan juomaveden, ulkoilutukset kytkettynä 4 kertaa päivässä tai vapaana juoksutusalueella tai osan päivästä ulkotarhassa, mahdollisen ruuan seassa annettavan lääkityksen asiakkaan tuomilla lääkkeillä sekä normaalin perussiisteyden. Aikaa vievästä lääkityksestä tai haavojen hoidosta (esim. leikkauksen jälkeen) lisämaksu. Ellei täysikasvuinen ja terve koira ole sisäsiisti, lisäsiivouksesta ja alustojen pesusta lisämaksu 12,00 €/vrk. Muut mahdolliset lisäpalvelut: esim. eläinlääkärikulut, lääkkeet, matkakulut + matka-aika 30,00 €/h jne.
Mikäli nartulla on kiima hoitojakson aikana, siitä on mainittava varausta tehdessä, että voimme tarkistaa onko sitä kyseisenä ajankohtana mahdollista ottaa hoitoon. HUOM! Erityismaksu!

K i s s a l l e : oman sisähäkin ja pehmusteen, raikkaan juomaveden, hoitolan tuoreruuan + kuivamuonan 2,00/krt/kissa tai ruokkimisen asiakkaan tuomalla ruualla, kissan WC:n ja laadukkaan hiekan, normaalin perussiisteyden, mahdollisen ruuan seassa annettavan lääkityksen asiakkaan tuomilla lääkkeillä. Mahdolliset lisäpalvelut veloitetaan erikseen. Uroskissat oltava leikattuja.

J y r s i j ö i l l e: paikan häkille, ruokinnan omistajan ohjeiden mukaan, tuoreen juomaveden, normaalin perussiisteyden. Omistaja tuo mukanaan kaikki tarvikkeet: häkin, aluset (purut, maton, pelletit tms.) ruuat, ruokakupin sekä juomapullon.

KUSTANNUSTEN MAKSAMINEN 

Hoito- sekä muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään lemmikin noudon yhteydessä. Maksuvälineenä käy kortti tai käteinen. Liperin Lemmikkihoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa lemmikkiä, mikäli maksua ei suoriteta. Tällaisessa tapauksessa katsotaan että lemmikki on jätetty noutamatta kunnes maksu on suoritettu.

ELLEI LEMMIKKIÄ NOUDETA 

Jos lemmikki jätetään noutamatta sovittuna aikana eikä hoitoajan jatkamisesta ole sovittu, on Liperin Lemmikkihoitolalla oikeus toimia kuten lemmikki olisi löytöeläin: se toimitetaan 3 vuorokauden kuluttua hoitojakson päättymisestä löytöeläinsuojaan, ja silloin eläinsuojelulain 15 § astuu voimaan. Omistajalta/haltijalta veloitetaan jo sovittu hoitojakso, 10 lisävuorokautta sekä kulut siirtämisestä ja lisäksi löytöeläinsuojan veloittamat maksut.

JOS LEMMIKKI SAIRASTUU TAI LOUKKAANTUU

hoitojakson aikana, sille taataan tarpeellinen hoito ja lääkitys. Mikäli tilanne sallii, Liperin Lemmikkihoitolasta otetaan ensin yhteyttä asiakkaaseen. Asiakkaalta veloitetaan mahdolliset eläinlääkäri-, lääkekulut ja lisäksi hinnaston mukaiset kuljetuskustannukset.

TUOTTAMUKSELLINEN/TAHALLINEN TOIMINTA

Jos lemmikki sairastuu, vahingoittuu, katoaa tai kuolee Liperin Lemmikkihoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, asiakkaalla on oikeus todellisten välittömien kustannusten suuruiseen korvaukseen.

HUOMAUTUKSEN TEKEMINEN 

Lemmikin hoitoon liittyvät huomautukset tehtävä Liperin Lemmikkihoitolalle kirjallisesti kahden (2) vuorokauden kuluessa hoitojakson päättymisestä.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajaneuvonta.fi) ratkaistavaksi.

Muistathan että hoitoon tulevalla koiralla ja kissallasi on voimassa olevat rokotukset. Näin varmistetaan, että kaikkien lemmikkien on turvallista viihtyä ja puuhastella hoitolassamme.

Varaa hoitopaikka

040 152 2052

Jätä meille viesti

info@liperinlemmikkihoitola.fi

Löydät meidät täältä

Karttalinkki