Liperin Lemmikkihoitola

Avoinna arkisin 8-10 sekä 15-17.
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Tilat

Toimimme Liperin entisen kyläkoulun tiloissa, jotka on remontoitu nykyaikaiseksi eläinhoitolaksi. Siistit, tarkoituksenmukaiset ja hygieeniset tilat takaavat lemmikillesi vierailun, joka on turvallinen ja viihtyisä vuodenajasta tai keleistä riippumatta. Tassukavereilla on meillä varmasti tilaa temmeltää, siitä huolehtivat hoitolan käytössä olevat 550m2 tilat.

Läheltämme löytyy vehreää luontoa, joka tarjoaa lemmikillesi miellyttävän ulkoiluhetken ja uusia tuoksuja haisteltaviksi vuodenaikojen mukaan. Meillä on myös suuri koulun liikuntasalina toiminut tila, jossa lemmikit voivat liikkua, harrastaa ja puuhastella. Näin kylmillä tai huonoilla keleilläkin lemmikeille löytyy aktiivista tekemisestä, eikä lomailu meidän hotellissamme mene koiranilmallakaan pelkäksi makailuksi.

Aktiivisen touhuamisen vastapainoksi tarjolla on tietysti rentoa lepäilyä lemmikkien omissa tiloissa. Kaikki tilamme on suunniteltu lemmikkien viihtyvyyttä ajatellen ja meillä lomailevat sopuisasti niin sosiaalisemmat tapaukset, kuin omasta rauhastakin nauttivat vieraat.

Varaa hoitopaikka

040 152 2052

Jätä meille viesti

info@liperinlemmikkihoitola.fi

Löydät meidät täältä

Karttalinkki