Liperin Lemmikkihoitola

Avoinna arkisin 8-10 sekä 15-17.
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Yritys

Liperin Lemmikkihoitola löytyy Liperin vanhan kyläkoulun remontoiduista tiloista. Hoitolaa pyörittää toimelias 40-vuotias yrittäjä Netta Turtiainen. Eläinrakkaana ihmisenä Netta tietää, että jokainen lemmikkieläin on omanlaisensa yksilö ja näin ollen kaikki tarvitsevat myös hieman omanlaistaan hoitoa ja asennetta. Netalle erilaisten lemmikkien tarpeet ovat tuttuja ja hänen hoitolassaan jokaiselle nelijalkaiselle vieraalle on tarjolla omanlaistaan tekemistä ulkona sekä sisällä.

Netan perheeseen kuuluvat aviomiehen ja kolmen lapsen lisäksi kolme koiraa, kaksi kissaa ja kaksi hevosta, joten eri kokoisten ja luonteisten lemmikkien kanssa toimiminen on taatusti tuttua. Taustalla Netalla on pitkä ura tilitoimistoyrittäjänä ja kesällä 2019 hän valmistui eläintenhoitajan ammattiin ja avasi lemmikkihoitolan ovet lähialueen kissoille, koirille ja jyrsijöille. Liperin lemmikkihoitolan kaikessa toiminnassa näkyy Netan tarmokas, rohkea ja sosiaalinen luonne mikä auttaa sekä hoidokkien kanssa puuhatessa, että asiakaspalvelutilanteissa näiden omistajien kanssa.

Liperin Lemmikkihoitola onkin syntynyt tilanteesta, jossa intohimoinen eläinten kanssa puuhastelu on muuttunut elämäntavasta ammatiksi. Eläinrakkaus ja eri luonteisten eläinten kanssa toimeen tuleminen ovat hoitolan toiminnan vankat perusedellytykset, joiden varaan rakentuu lemmikkien päivähoitotoimintaa sekä pidempiaikainen ”eläinhotellin” palvelu. Pelokkaat tai haastavatkaan eläinvieraat eivät ole ongelma, vaan meille hoitoon kelpaavat kaikenkarvaiset yksilöt.

Varaa hoitopaikka

040 152 2052

Jätä meille viesti

info@liperinlemmikkihoitola.fi

Löydät meidät täältä

Karttalinkki