Liperin Lemmikkihoitola

Avoinna arkisin 8-10 sekä 15-17.
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Palvelut

Hoitolastamme löytyy 13 hoitopaikkaa koirille ja 6 paikkaa kissoille, sekä omat tilat jyrsijöille. Meidän ajatuksenamme on, että hoitotoiminnan laatu korvaa määrän, eli vieraita otetaan vain sen verran että kaikkien tarpeisiin voidaan todella yksilöllisesti vastata. Näin lemmikille jää lomasta mukavat muistot ja positiivista asennetta arkeen.
Meillä lemmikkien päivittäisiin hoitotoimenpiteisiin kissoille ja koirille kuuluvat ruokailu 2 kertaa päivässä, vesien vaihto kerran päivässä sekä ulkoilut tai lenkitykset 5 kertaa päivässä. Vieraiden kanssa aamutoimet meillä tehdään kello 7-9 välillä ja iltatoimet kello 19-20 välillä. Puhtaudesta huolehditaan desinfioimalla lemmikkien majapaikat aina jokaisen vieraan lähtiessä.

Päivähoitopalvelut -Tuo tassukaverisi meille päivähoitoon, huolehdimme siitä kuin omasta lemmikistämme.

Lemmikkihoitolamme kätevä sijainti parin kilometrin päässä Kuopiontien varressa tarkoittaa, että voit tuoda koirasi tai kissasi kätevästi päivähoitoon, vaikka työmatkalla ja hakea sen palatessasi. Meillä lemmikkisi viihtyy ulkoilun, aktiivisen tekemisen ja palauttavan levon parissa sillä aikaa, kun sinä olet töissä. Näin lemmikkisi ei joudu olemaan yksin tai ikävissään kotona, vaan saa hyvää ja yksilöllistä huolenpitoa koko työpäiväsi ajan. Samalla lemmikkisi myös tottuu muihin eläimiin ja oppii tärkeitä sosiaalisia taitoja ja pääsee nauttimaan turvallisesti uusista kokemuksista.
Pidempiaikainen hoito -Yksilöllistä hoitoa karvoihin katsomatta

Pidempiaikainen hoito on kuin viiden tähden hotelliloma lemmikillesi. Lemmikkisi ruokinta, ulkoilutus, hoito, leikitys ja lepo hoituvat kaikki kätevästi eläinrakkaiden ammattilaisten tekeminä. Olipa lemmikkisi minkä kokoinen, rotuinen tai luonteinen tahansa, meiltä löytyy sille huolenpitoa ja sopivaa tekemistä. Olipa hoidon tarpeen syynä loma, sairastuminen tai jokin muu, meiltä löytyy apu joka tilanteeseen.

Varaa hoitopaikka

040 152 2052

Jätä meille viesti

info@liperinlemmikkihoitola.fi

Löydät meidät täältä

Karttalinkki